Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Για να διαβάσετε το βιβλίο που επιθυμείτε στο PC / Mac / Laptop, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρέπει να δημιουργήσετε, αν δεν έχετε ήδη, ένα Adobe ID. Είναι μια απλή διαδικασία την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΕΔΩ. Από τη συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να θυμάστε το e-mail και τον κωδικό που χρησιμοποιήσατε.

2. Κατεβάζετε το Adobe Digital Editions, το οποίο είναι απαραίτητο λόγω της κρυπτογράφησης των αρχείων μας. Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ. Από τη στιγμή που το κατεβάσετε θα πρέπει να το εγκαταστήσετε ακολουθώντας τα απλά βήματα που θα σας βγάλει.

3. Επόμενο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε (authedicate) το Adobe Digital Editions με το Adobe ID που δημιουργήσατε στο πρώτο βήμα. Η επιλογή αυτή βρίσκεται στο menu επάνω στο Adobe Digital Editions.

4. Χρησιμοποιώντας τον web browser της επιλογής σας, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας και, αφού κάνετε σύνδεση, θα επιλέξετε το πεδίο «Η βιβλιοθήκη μου». Εκεί θα βρείτε τα βιβλία, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας το λεκτικό κάτω από το πεδίο Download. Τα αρχεία που κατεβαίνουν είναι της μορφής URLLink.acsm. Τα συγκεκριμένα αρχεία θα πρέπει να τα ανοίξετε με το Adobe Digital Editions.

Κατηγορία: Footer Articles