Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Για να διαβάσετε το βιβλίο στο iPad ή στο iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρέπει να δημιουργήσετε, αν δεν έχετε ήδη, ένα Adobe ID. Είναι μια απλή διαδικασία την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΕΔΩ. Από τη συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να θυμάστε το e-mail και τον κωδικό που χρησιμοποιήσατε.

2. Κατεβάζετε είτε την εφαρμογή metaixmio είτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επιθυμείτε που να υποστηρίζει το Adobe DRM κλείδωμα.

3. Αφότου κατεβάσετε την εφαρμογή που επιλέξατε, πηγαίνετε στα settings της και την ενεργοποιείτε με το Adobe ID που δημιουργήσατε στο πρώτο βήμα.

4. Έπειτα, από τον browser της επιλογής σας μπαίνετε εκ νέου στο ebooks.metaixmio.gr και κάνετε είσοδο με τα στοιχεία της εγγραφής σας.

5. Αφότου κάνετε σύνδεση επιλέγετε να μπείτε στη «Βιβλιοθήκη».

6. Επιλέγετε το βιβλίο που θέλετε, πατώντας την επιλογή κάτω από το πεδίο download.

7. Στη νέα σελίδα επιλέγετε να κάνετε άνοιγμα του αρχείου με την εφαρμογή που έχετε ήδη επιλέξει.

Σχετικά με την εφαρμογή

Η εφαρμογή metaixmio παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης τόσο για EPUB όσο και για PDF αρχεία. Ειδικά για τα αρχεία PDF που συνήθως η ανάγνωσή τους από ηλεκτρονικές συσκευές (smartphones) είναι δύσκολη, η εφαρμογή διαθέτει μια επιλογή «reflow» που διευκολύνει την ανάγνωση ακόμα και σε smartphones με πολύ μικρή οθόνη. Ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο, μπορείτε να προσθέσετε Σελιδοδείκτες, Σημειώσεις και Επισημάνσεις, όπως επίσης και να ψάξετε μια λέξη ή φράση μέσα στο κείμενο.
Η εφαρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας προφίλ στο Facebook και στο Twitter. Για να συνεχίσετε την ανάγνωση από τη μια συσκευή στην άλλη, η εφαρμογή metaixmio έχει προσθέσει μια λειτουργία συγχρονισμού, που επιτρέπει στους αναγνώστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τους Σελιδοδείκτες, τις Σημειώσεις και τις Επισημάνσεις τους χρησιμοποιώντας το Cloud service.

Κατηγορία: Footer Articles