Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Η εταιρεία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος ebooks.metaixmio.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Γενικοί όροι

Το ebooks.metaixmio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ψηφιακών βιβλίων μέσω του Διαδικτύου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε.» (ΑΦΜ: 099325065, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ), που εδρεύει στην Ιπποκράτους 118, Αθήνα.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε., που βρίσκεται στη διεύθυνση ebooks.metaixmio.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα ebooks.metaixmio.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Η προβολή και η ανάγνωση των ψηφιακών βιβλίων θα γίνεται αποκλειστικά στον προσωπικό υπολογιστή του χρήστη ή στην προσωπική συσκευή ανάγνωσης.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή των βιβλίων που λαμβάνει ο χρήστης σε αντίτυπα περισσότερα του ενός για καθένα από αυτά όπως και η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση του συνόλου ή και μέρους αυτών σε τρίτους με ή χωρίς αντάλλαγμα.

Τα πνευματικά δικαιώματα της ύλης που περιέχεται στα ψηφιακά βιβλία και γενικότερα στο ψηφιακό υλικό που υπάρχει στο ebooks.metaixmio.gr ανήκουν αποκλειστικά στον εκδότη και στους δημιουργούς τους.

Η εταιρεία λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του χρήστη στην περίπτωση όπου τρίτοι τυχόν επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ασφάλεια που παρέχεται τόσο στη μεταφορά δεδομένων όσο και στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων των χρηστών, συνεπώς η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη στις περιπτώσεις ηλεκτρονικών επιθέσεων τρίτων που αποσκοπούν στην υποβάθμιση της ασφάλειας που παρέχεται στον χρήστη.

Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα φορολογικά σας στοιχεία στο αντίστοιχο πεδίο κατά τη συναλλαγή. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα εκδοθεί τιμολόγιο, το οποίο θα μπορείτε να παραλάβετε στο e-mail που θα δηλώσετε και φυσικά να το εκτυπώσετε.

Περιορισμός ευθύνης

Απαγορεύεται ρητά η χρήση της ιστοσελίδας και η αγορά από ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενη χρήση από ανηλίκους βαρύνει αποκλειστικά τους κηδεμόνες αυτών.

Ενδεχόμενη τροποποίηση στην ύλη των βιβλίων δεν δίνει το δικαίωμα στον χρήστη για αναζήτηση του καταβληθέντος τιμήματος.

Σε καμία περίπτωση η εταιρεία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η εταιρεία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε. δεν ευθύνεται για δυσλειτουργίες που μπορούν να προκύψουν στον υπολογιστή του χρήστη τόσο από εσφαλμένη εγκατάσταση του προσφερόμενου από αυτήν λογισμικού, καθώς και δυσλειτουργίες που πιθανόν να οφείλονται στο ψηφιοποιημένο βιβλίο που λαμβάνει ο χρήστης.

Με την εγγραφή σας στο ebooks.metaixmio.gr συμφωνείτε να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδοποιήσεις / ενημερώσεις / newsletter, μέσω e-mail, που θα αποστέλλονται σε τακτά διαστήματα, για να σας ενημερώσουν για τις τελευταίες αναρτήσεις βιβλίων, καθώς και κάθε άλλο συναφές νέο. Παρά τα ανωτέρω, μπορείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία αυτή της αυτόματης ειδοποίησης, ανά πάσα στιγμή, κάνοντας login και τροποποιώντας ανάλογα τη σχετική ρύθμιση του προφίλ σας.

Η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Εκδοτική Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει / μεταβάλει / τροποποιήσει τους όρους και προϋποθέσεις κατά την κρίση της και χωρίς καμία προειδοποίηση και για οποιονδήποτε λόγο. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για τυχόν τροποποίηση (-εις) ή ενημέρωση (εις) αυτών των Όρων Χρήσης καθώς και τις Προϋποθέσεις.

Κατηγορία: Footer Articles