Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του βιβλιοπωλείου. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται.

Τι στοιχεία χρειάζονται για τη δημιουργία λογαριασμού στο βιβλιοπωλείο;

Τα στοιχεία που ζητούνται για την εγγραφή στον διαδικτυακό τόπο είναι username, password και e-mail.

Με ποιον τρόπο μπορώ να αναζητήσω ένα βιβλίο;

Είτε πλοηγούμενοι στις κατηγορίες των βιβλίων (Λογοτεχνία, Γενικών γνώσεων, Επιστημονικά κτλ.) είτε πληκτρολογώντας στη Γρήγορη Αναζήτηση βιβλίων τον τίτλο ή τον συγγραφέα του βιβλίου και επιλέγοντας το κουμπί «Αναζήτηση». Για αναζητήσεις με μεγαλύτερη πολυπλοκότητα υπάρχει η επιλογή της Σύνθετης Αναζήτησης, όπου υπάρχει μια μεγαλύτερη γκάμα πεδίων - κριτηρίων αναζήτησης για τη διευκόλυνση του επισκέπτη.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής των βιβλίων;

Τα ψηφιακά βιβλία αγοράζονται με τη χρήση πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα ή μέσω Paypal.
Δυστυχώς λόγω ενός προβλήματος ο μόνος, αυτή τη στιγμή, διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι μέσω paypal.

Αν ξεχάσω τον κωδικό μου (password) στο βιβλιοπωλείο, τι μπορώ να κάνω;

Επιλέγοντας το «Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;» εμφανίζεται η φόρμα υπενθύμισης κωδικού, όπου εισάγοντας το username αποστέλλεται ο κωδικός σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Κατά τη διάρκεια των αγορών μου θα χρειαστεί να δηλώσω επιπλέον προσωπικά μου στοιχεία. Μου παρέχεται προστασία γι’ αυτά;

Για την έκδοση παραστατικών θα ζητηθούν περισσότερα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ). Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας και το βιβλιοπωλείο, υπακούοντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση προσωπικών δεδομένων που ενδέχεται να δηλώσετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του βιβλιοπωλείου. Η εταιρεία και το βιβλιοπωλείο με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλά, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Είναι αυτονόητο ότι τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να δημοσιοποιηθούν από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.

Πώς εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών μου στο βιβλιοπωλείο;

Οι συναλλαγές σας στο βιβλιοπωλείο υποστηρίζονται από την υπηρεσία Alpha e-Pay. Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Pay εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

Η ιστοσελίδα της Τράπεζας στην οποία εισάγεται τα στοιχεία της κάρτας σας φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay σας ζητά αυτόματα να πληκτρολογήσετε τον μυστικό σας κωδικό.

Τέλος, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών μου πληροφοριών (αριθμός πιστωτικής κάρτας, κ.λπ.);

Οι ευαίσθητες προσωπικές σας πληροφορίες (αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και λοιπά στοιχεία αυτής) κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Ουσιαστικά το βιβλιοπωλείο δεν έχει καν πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αφού η πληρωμή γίνεται με ανακατεύθυνση στο ειδικά διαμορφωμένο και κρυπτογραφημένο website του τραπεζικού οργανισμού.

Κατηγορία: Footer Articles