Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Σε τι είδος αρχείου διατίθενται τα βιβλία;

Σε αρχείο PDF ή EPUB κρυπτογραφημένο (Adobe DRM).

Ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να διαβάσω τα βιβλία στον υπολογιστή μου ή το tablet μου;

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα Adobe ID. Η διαδικασία είναι απλή και δωρεάν, μπορείτε να την κάνετε πατώντας ΕΔΩ.
Για ανάγνωση σε υπολογιστή πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε, με το παραπάνω Adobe ID, το Adobe Digital Editions που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Η προμήθεια και η ενεργοποίηση του Adobe Digital Editions είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για ανάγνωση σε tablet θα πρέπει επίσης να έχετε εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει την κρυπτογράφηση της Adobe (Adobe DRM).

Τι περιορισμοί υπάρχουν στα βιβλία που αγοράζω;

Όλα τα βιβλία που αγοράζετε μπορείτε να τα διαβάσετε και να τα διαχειριστείτε για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων μόνο μέσα από Adobe Digital Editions για υπολογιστές και readers, και μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές στα tablets. Λόγω της κρυπτογράφησης τα βιβλία δεν μπορούν να εκτυπωθούν ούτε και να αντιγραφούν. Έχετε όμως το δικαίωμα να περάσετε κάθε βιβλίο μέχρι και σε 5 συσκευές. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις αντίστοιχες συσκευές με το ΙΔΙΟ Adobe ID.

Τα βιβλία μπορούν να διαβαστούν στον υπολογιστή ή στη συσκευή ανάγνωσης;

Και στα δύο. Τα βιβλία έχουν επεξεργαστεί κατάλληλα ώστε να μπορούν να διαβαστούν τόσο σε υπολογιστή (μέσα από τον Adobe Digital Editions) όσο και σε συσκευές ανάγνωσης e-readers και tablets.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να διαβάσω τα βιβλίο μου στις διάφορες συσκευές;

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις διαδικασίες:
Διαβάστε στο iPhone / iPad σας
Διαβάστε στο Android σας
Διαβάστε σε e-ink readers
Διαβάστε στο pc σας

Κατηγορία: Footer Articles